Under tiden

Under tiden av Pelle Forshed, Kartago, 2018

Just som den nyinflyttade familjen som bäst håller på att etablera sig i villaområdet försvinner mannen spårlöst. Alla runtomkring påverkas, en del mer andra mindre. Vad kan ha hänt? Har han stuckit, har han tagit livet av sig, har han blivit mördad, han verkade ju så bra och familjen verkade lycklig. Spekulationer leder ingen vart mer än att alla börjar misstänka varandra, och snacket går i skolan och i området och kanske måste man ta saken i egna händer…

Jag gillar Forshed och hans figurer, skulle lätt kunna bli en kortfilmsrysare av detta fast inget egentligen har hänt, mer än att en man försvunnit. Det påminner mig om trådarna på Flaschback som genast drar till med det värsta scenariot utan någon grund. Alla finns i ett sammanhang och allt hänger ihop, även om man inte känner varandra, men det får vi göra, vi får följa med på skolan, till psykologen, fruns eftersökning, frustrationstutbrott mm

Stark 3:a // Maria E

Den bok jag också gillade var De anhöriga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s