Kärlek sökes

Kärlek sökes 001

Kärlek sökes av Carin Hjulström, Månpocket, 2016

Detta är tredje boken om Frida Fors, numera med sitt ”gamla namn” åter efter skilsmässa. Frida är numera en känd radioröst och programmet Sena samtal är mycket uppskattat av lyssnarna. Men Frida är ensam, sedan skilsmässan. Det yngsta barnet har just åkt till Australien och dottern jobbar på annan ort. Skaffa dig en ny man, morsan, säger grabben då han drar. Men hur gör man det? Nätdejting? Påhejad av sina vänner ger hon sig i kast med dataträffar.

Hjulström skriver igenkännande, roligt och ledsamt och har en bra fingertoppskänsla för beskrivningar av människorna i boken. Säkert många som känner igen sig i dejtandets datadjungel och profilbeskrivningar, är bilder sanna, är texten sann? Första mötet är mycket avgörande och hur avslutar man första dejten utan att såra?

Jag tyckte de två förra böckerna var bättre, Finns inte på kartan och Hitta vilse, denna bok var för 100 sidor för lång och blev lite seg emellanåt

2:a / Maria E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s