Maestra

Maestra 001

Maestra av L.S. Hilton, Norstedts, 2016

En ganska dålig bok, om jag får säga det själv, men jag gillade inte Gone girl, heller. Här är det Judith som jobbar på ett ansett auktionshus i London som biträde och extraknäcker på en champagnebar, där det gäller att få gästerna att bjuda på så mycket dyrt som möjligt och sedan ha sex. På auktionsfirman blir Judith inblandad i en konsthärva och får sparken. Nu skall hon se vad som händer och spela spelet som hon lärt sig på auktionshuset. Har man rätt märken, dricker rätt dryck, rör sig på rätt ställen så kan man lura vem som helst…

Allt är väldigt invecklat, även sexscenerna, som påminner om dålig porrfilm med allt som ingår. Sedan börjar hon döda mellan sexscenerna på de mest bisarra sätt och det avslutas med ett styckmord. Och hon får hämnd, men på vem? Nä, detta var inget för mig, även om jag läste ut den, det var alldeles för komplicerat och alla saker hade ett märkesförnamn, typ Prada-väskan.

svag 2:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s