Angelologi-änglarnas tecken

Angeologi 001

Angelologi av Danielle Trussoni, Damm förlag, 2010

Detta var inte vad jag väntat mig. På bokens baksida jämför man denna med Da Vinci koden och det är inte rättvist. Da Vinci koden är bättre, mycket bättre! Jag lyckades aldrig komma in i boken som verkar utspela sig på bara några dagar men som kändes som flera år…bakåtblickar som blir förvirrande. Att kalla Angelologi ”en bladvändande thriller med omskakande hemligheter, ledtrådar dolda i klassiska konstverk och heliga artefakter”görs bara av någon som inte läst den.

Nåväl, den 23-åriga syster Evangeline, som lever i ett kloster i New York, hittar en brevsamling som förändrar hennes liv. I generationer har det pågått en kamp mellan änglar och människor. Och hon är en pusselbit i kampen.  Kan Evangeline med hjälp av ledtrådarna som döljs i breven hitta det föremål som kan avgöra striden och rädda mänskligheten och vem är Verlaine? och varför??

1:a blir det med tipset: läs hellre Da Vinci koden eller Strindbergs stjärna  // Maria E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s