Herr Balders hemlighet

Herr Balder 001

Herr Balders hemlighet av Jakob Wegelius, Bonnier Carlsen, 1995

En alldeles underbar bok av Wegelius. Innan det blev nödvändigt med hemligheter levde Herr Balder ett ganska ospännande liv i herrgården Baldershus, inte långt ifrån Oreborg.Klippa gräset var det enda han inte gillade och en dag såg han en annons ”Skaffa får”. Sagt och gjort, får skaffades, tio till antalet. Grannen Rurald Gruve blev inte glad över herr Balders beslut och sätter upp ett elstängsel för att hålla fåren på herr Balders gård. Fåren kommer…i tre limousiner…och herr Balder får sig sitt livs överraskning. Och det blir hans stora hemlighet, roliga hemlighet. Som vanligt fantastiska bilder!

Klar 4:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s