Leon

Leon 001

Leon av Mons Kallentoft och Markus Lutteman, Book mark, 2015

Andra boken i Herkulesserien och det positiva håller i sig. Det är nästan så att det är mer intressant att följa Zack än själva utredningen. Zack som ständigt plågas av att mordet på hans mamma aldrig blivit löst får minnesbilder av att hon misshandlat honom som liten, eller var det så? Han beställer journaler från landstinget för att få klarhet. Drogerna börjar mer och mer ta över hans liv och kräver större och större doser. En man som flyger med sin drönare över en industritomt ser ett barn fastspänt högst upp på skorstenen. Detta är upptakten till en rad olika händelser som krokar i varandra på olika sätt, ensamkommande barn, brottslingar och rika företagare. ”Ensamma polis-grejen” finns här också då Niklas drar i väg på ett tips han överhört. Zack har nog aldrig varit så nära döden och Deniz aldrig så sviken som nu.

Jag blir inte besviken. Boken har ett mycket bra typsnitt och en bra siddisposition vilket gör att den går lätt att läsa. Jag lästa den nästan i ett sträck och det är mest för att få reda på hur det skall gå för Zack och hur han kommer att klara sig, undergången är nära.
Stark 3:a // Maria E

Kan konstatera att nedanstående citat stämmer, ölen kostade dock 30sek, den 22mars!

Utdrag ur Leon 002

Ett svar till “Leon

  1. Ping: Bambi | Hobbybibliotekarien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s