En liten värld

En liten värld 001

En liten värld av Åsa Hellberg, Forum, 2014
En feelgoodare för och med kvinnor, 50+. Isabella är en före detta skådis, numera framgångsrik företagare, men vill sälja. Carina, som bor i England, har just blivit lämnad av sin man och Elsa, en 70-årig änka vill ut och resa men har ingen att resa med. Isabella och Carina känner varandra, Elsa känner ingen men reser till New York med Carina och träffar Carinas vän Sam. Sams son Alex vill plugga i Sverige och får genom Carina hyra Isabellas lägenhet då hon skall bo i London ett tag. Carina lånar ett B&B utanför London och där bor ett stort skådespelargäng från Sverige. Där finns Isabellas ex och CG. CG och Carina fattar tycke förvarandra. Elsa åker till Indien med Siri som blir kidnappad där och då träffar Sam Elsas son Claes som senare dyker upp I London. Carinas ex vill gifta om sig med Carina då hans mamma dör och Isabella blir kär i Sam. Det är en enda stor soppa av allting och allt hänger ihop. Pengar saknas aldrig.
Lagom bok som inte berör så himla mycket men känns skön att läsa. Den är skriven av en kvinna, för kvinnor och det gör att männen spelar lite biroller. Våga och vinn är väl den korta sammanfattningen.
3:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s