Hitta hem

Hitta hem 001

Hitta hem av Ann-Helén Laestadius, Rabén&Sjögren, 2012

Detta är fjärde delen om Agnes som har sitt ursprung i Soppero men är född och uppväxt i Solna. Henrik skall hälsa på i Solna och Agnes är både nervös och förväntansfull. Kommer han att passa in? Kommer kompisarna tycka han är töntig och prata annorlunda? Besöket blir definitivt inte vad Agnes väntat. Under sommaren skall även konfagänget ha återträff så Agnes och hennes mamma skall åka upp. Undrar varför mamma skall med, tänker Agnes. Jåke och de andra kommer också. Men Jåke är sig inte riktigt lik…vad är det för fel?

Boken är lätt att läsa med många korta kapitel och behagligt upplägg på sidorna. Laestadius väver in en lite aktuell fråga som om en same kan vara bög? Exakt hur det blir med Agnes och Henrik är svårt att avgöra och om någon skall flytta upp eller ner…så öppningar för fler böcker saknas inte men temat börjar tunnas ut. Kärlek på distans håller inte hur länge som helst.

Klar 3:a för denna del

// Maria E

Ett svar till “Hitta hem

  1. Ping: Tio över ett | Hobbybibliotekarien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s