Björn Skifs-Mitt liv som scengångare

Björn Skifs- Mitt liv som scengångare med Petter Karlsson, Forum, 2021

Well, vad skall jag säga?

Jag gillar sångaren, artisten och skådespelaren Björn Skifs men författaren Skifs kan jag vara utan. Jag blev jättebesviken. Denna bok hade nog ett troget fans kunnat skriva bättre. Jag saknar förtroligheten som borde finnas om man skall dela med sig av sitt liv i en biografi. Vill man inte dela kan man strunta i att skriva. Att han var och är en helyllekille vet väl de flesta och att skriva en bok om detta känns onödigt.

Tyvärr Björn och Petter, det blir bottenbetyg. Fortsätt med dina andra gåvor, Björn, där är du strålnade.

1:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s