Drömmen om Chamir

Drömmen om Chamir 001

Drömmen om Chamir av Angelica Öhrn, Ordalaget, 2018

Aldrig har väl Julia blivit så ledsen över en födelsedagspresent som den hon får då hon fyller 10 år. Ett ridläger, hon hade ju önskat sig en häst, Chamir. Men Chamir kostar 35 000 kronor och de pengarna finns inte. Eller…? Mellan skola och ridskola passar hon barn och tjänar sig en slant men så en dag är Chamir såld. Katastrof.

Känslosam bok om hästälskande tjejer i stallet med drömmar om egen häst. Det jag gillar mest är den nya tjejens syn på surgubben i stallet som alltid varit sån och ständigt fäller dumma kommentarer. Så gör man inte! Det vet ju varenda unge. Jag har lite svårt för hästar men…en helt ok bok med bra språk om ung kärlek.

3:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s