61 Timmar

61 timmar 001

61 timmar av Lee Child, Damm förlag, 2013

Ja, visst, Jack Reacher i huvudrollen och man få exakt vad man betalar för men denna gång övergick spänningsmomenten i tristess. Boken är definitivt 100 sidor för lång, allt är som ett utdraget tuggummi. Reacher råkar finnas på en buss som kör av vägen i snöstormen i South Dakota, en by/stad som Gud glömt, av beskrivningen att döma. Medan han väntar på en ny buss får han frågan om han kan hjälpa dem (lokalpolisen) i ett knepigt fall. En gammal dam är enda vittnet i en rättegång och hon måste skyddas till varje pris. En advokat dödas och en polis. Jack svarar ja, och befinner sig då mitt i smeten. Fängelset i stan slår larm…och Jack stannar hos damen…nästa gång larmet går är Jack inte hos damen…undrar vad som händer?

Tveksam 2:a, men Reacher är Reacher.

// Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s