STHLM QUEENS-Simone

STHLM Queens 001

STHLM Queens- Simone av Denise Rudberg, Forum, 2017

Detta är andra delen i trilogin Sthlmqueens och här är Simone i centrum. Hon är 23, lever i ett förhållande med Christopher sedan ett år tillbaka och bästa vännerna är Disa (första boken) och Mercedes (antar att det blir tredje boken). Det är Östermalm för hela slanten, fester och kompisar och sex, fast inte så bra längre…det var bättre i början…nu är allt fel.

Lättsam och ganska dålig bok om hur det kan vara/är att vara ung vuxen i Schtorschtan med alla de bekymmer som det medför. Som läsare ser man ganska snabbt psykopatmönstret och det är nu boken blir mer en bruksanvisning eller instruktion om hur man tar sig ur ett destruktivt förhållande, typ: Vill man inte ha barn så skyddar man sig. Prata med en kompis. Godta inte att alla dina kompisar är fel och att det bara är tvåsamhet som gäller. Se till att äga dina egna saker. Prata med mamma och pappa.

Jag är helt fel målgrupp och jag undrar om de som är målgruppen verkligen läser denna bok?

Klen 2:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s