Den här sommaren kan bli min död

Den här sommaren 001

Den här sommaren kan bli min död av Malin Stehn, Opal, 2015

Fanny skall börja högstadiet till hösten och har svårt att känna sig som en högstadietjej, hur skall förvandlingen hinna ske på bara 9 och en halv vecka? En lista görs upp och skall hinnas med samtidigt som dagarna går. Allt går inte som planerat, fast okej ändå.

En lågmäld dagbokstyp om och av Fanny som grubblar väldigt mycket, har många rutiner som blir jobbiga men kan hon sluta med dem, vågar hon sluta med dem? Mensen har hon haft sedan femman och det jobbigaste nu är att själv handla bindor, medan kompisen tycker att det är jobbigt att inte alls fått mensen.

Jag har inget minne av att jag grubblade på sådant inför sjuan, jag bara gick dit och så var man på högstadiet. Killar var något jag bara tittade på och möjligen drömde om, men inget jag var med fören efter nian. Om jag minns rätt, alltså? Men fin värme mellan flickorna.

3:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s