När offret talar

När offret talar 001

När offret talar av Britt-Marie Rönnbäck, Sivart förlag, 2008

Kriminalroman av en Lulekvinna, måste testas, jag gillar ju att läsa lokals. Någon skjuter socialchefen i Luleå utanför stadshuset. Kriminalkommissarie Gunnar Mäki och Kriminalinspektör Kerstin Persson leder mordutredningen. Alla dörrknackningar och vittnesintervjuer leder till många olika sidospår och det verkar vara så att socialchefen inte var så omtyckt av kollegorna. Plotten var något krystad…

Nja, inget, som kommer att sätta några spår. Kul med igenkännande geografi och det skulle kunna vara en berättelse som kan bli filmad, för det var, lite, som att läsa en film, men vem använder ordet skärmytslingar längre?

Tam bok, som får 2:a i betyg // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s