Det är något som inte stämmer

nar-nagot-001

Det är något som inte stämmer av Martina Haag, Piratförlaget, 2015

En skilsmässa händer bara andra. -Men märkte du inget? För det kommer väl inte hända mig, oss? Men sanningen är att man har ingen aning. Haag, låter Petra åka till fjälls, året efter skilsmässan blev ett faktum för att jobba som stugvärd i tre veckor. Där skall hon skriva på sin bok om just skilsmässan, Anders idé…

Jag tycker det går så där. Varken livet i fjällen eller i Stockholm känns närvarande. I fjällen kretsar allt kring att turister skall må bra och i Stockholm på vad skall hon göra för att Anders skall må bra, bli glad och komma tillbaka till henne. Anders har redan bestämt sig. Inget skrivs om hur livet var innan, typ året innan skilsmässan…Fast Petra konstaterar nu att hon överlevt och nu måste gå vidare…

Inte riktigt min kopp av tea.

2:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s