Lögner

Lögner 001

Lögner av Lee Child, Ponto Pocket, 2014

Ett lättläst och spännande tidsfördriv. Återigen så hamnar Jack Reacher mitt i en komplicerad situation där det verkar som om alla ljuger. Jack kan inte förstå varför då han bara liftat med för att komma till Virginia. Något verkar ha hänt för de passerar polisspärrar på vägen och den kvinnliga passageraren blinkar lite för mycket för att det skall verka normalt, vill hon nått?

Återigen är det en konspirationssituation där CIA, FBI och lokalpolisen är inblandad men ingen säger vad som egentligen händer så därför blir samarbetet obefintligt och Jack Reacher agerar själv, ja nästan själv i alla fall, och återigen med livet som insats…

3:a för denna bok. Nu räcker det med Jack Reacher för ett tag  // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s