Bakom den gyllene fasaden

Bakom den gyllene fasaden 001

Bakom den gyllene fasaden av Gustaf von Platen, Albert Bonnier förlag, 2002
Denna bok har varit i min ägo sedan 2002 och jag ser att jag bara läst till sidan 25 av 450. Varför? När jag nu skummar igenom dessa 25 sidor förstår jag…typsnittet! Det påminner alldeles för mycket om en ren faktabok. Utöver typsnittet så var det första 25 sidorna en inledning på Gustafs resa ut i världen för att skaffa sig en kvinna, nu var det dags, tyckte sittande regenter Kung Oscar II och drottning Sofia.
Jag slöbläddrar lite och kommer fram till den del då Victoria tar hand om Lennart…kanske borde läsa denna, ändå. Varför väljer Gustaf Victoria? Har ju läst att han gillade killar och nog verkar Viktoria, på framsidebilden, vara lite ”manlig”. Just nu ligger denna på vänt och jag kanske måste läsa några sidor till för att komma överens med sidornas balans och lite oäker på om jag verkligen vill veta vad som hände bakom den gyllene fasaden…
// Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s