Bombmakaren och hans kvinna

Bombmakaren 001

Bombmakaren och hans kvinna av Leif GW Persson, Albert Bonnier Förlag, 2015
Nä du, Leif GW, detta imponerar inte på mig. Du har gjort bättre, mycket bättre. Jag vet inte hur många gånger jag lagt ifrån mig boken, till och med läst andra böcker emellan. Den var ungefär 400 sidor för lång. Varför måste kvinnor ha dåligt samvete för att de jobbar? Varför får inte poliser vara blonda och ha tuttar, till och med stora tuttar, utan att det skall förlöjligas? Det känns som om de första 400 sidorna går åt till tomt prat där fördomar staplas på varandra i spaningsarbetet. Slutet tar sig, men det hjälper föga. Det mest positiva är att kapitlen är korta.
2:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s