I mörka vatten

I mörka vatten 001

I mörka vatten av Mathias Mossberg, Leopard förlag, 2009
”Hur svenska folket fördes bakom ljuset i ubåtsfrågan”
Mossberg har granskat tidigare hemligstämplade handlingar och fört många samtal med experter inom många områden för att sammanställa denna bok, om vem det var som kränkte svenska vatten. Måste sanningen fram? Det är ju ändå sååå länge sedan och bryr sig verkligen det svenska folket?
Måste vi, svenska folket, få reda på allting som händer?

Jag kan känner väl inget måste på att veta allt, men det som verkligen kommer ut måste vara sant, annars kan det lika gärna vara osagt. Det är en ren förtroendefråga för regering, för försvarsmakt och för omvärlden. Svenska folket är inte dumma i huvudet även om vi är godtrogna och gärna litar på myndigheter och regering att det de berättar eller informerar är sant.
När jag läst denna bok så har min syn på regering och försvarsmakt fått sig en rejäl törn. De ville helt enkelt få oss att tro något helt annat är det verkligen var…får direkt en sur smak i munnen och säkerhet är det likadant med Palme-mord utredningen.
3:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s