Not that kind of girl

Not that 001

Not that kind of girl av Lena Dunham, Norstedts, 2014
En ung kvinna berättar vad hon “lärt av livet”
Det här läste jag på Bokus: ”Lena Dunhams tv-serie Girls, där hon själv spelar huvudrollen, har gjort succé världen över och i sin bok återkommer hon till och spinner vidare på de teman som gjort serien så omåttligt populär”

Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka om denna bok, jag gillade Liv Strömquists bok Kunskapens frukt och hon hyllar denna bok men det mesta känns helt främmande. Jag får inget flyt i läsningen och allt känns konstruerat.
Jag tycker att Lex bok av Sara Kaderfors är ljusår bättre och lika besviken som jag blev på den hyllade romanen: Konsten att skapa en tjej av Caitlin Moran blev jag på denna hyllade bok. Blendas bekännelser av Anita Eklund Lykull är också bättre, läs hellre den.
1:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s