Konsten att tala med en änkling

Konsten att tala med 001

Konsten att tala med en änkling av Jonathan Tropper, Gilla böcker, 2010
Gillade man Sju jävligt långa dagar, kommer man att gilla denna bok. Lite liknande tema; död, sorg och släktrelationer. Doug har precis förlorat sin livs kärlek och nu, nästan ett år senare, är han fortfarande deprimerad, snudd på alkoholiserad och tablettberoende och vill bara vara ifred.
Russ, sonen till Hailey, vill gärna bo hos honom istället för hos sin pappa, Jimmy, och hur skall han få Doug att förstå detta, jo genom att ställa till problem. Dougs tvillingsyster låter honom inte heller vara ifred, hon har precis tänkt separera från sin man då hon upptäcker att hon är gravid och flyttar in till Doug. Lillasystern tackar honom för att hon träffade sin blivande make på hans shiva och därför avskyr han både sin förre vän och sin syster och tänker definitivt inte gå på deras bröllop. Pappan har råkat ut för en stroke och är som vanligt ibland, fast oftast inte. Grannfrun vill bara trösta honom och komma med mat, inget annat är sex…tills Dough faktiskt börjar tycka om Brooke. En krönika i en tidning och lite tjat blir vändpunkten till slut.
En relationsbok med situationskomik och tragik, romantik och kärlek och fylld med feel-good anda.
3:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s