Vi är inte sådana som i slutet får varandra

Vi är inte 001

Vi är inte sådana som i slutet får varandra av Katarina Sandberg, Gilla förlag, 2013
Kärlek vid första ögonkastet är inte möjligt, snarare löjligt, tycker Cassiopeja Svensson. Hennes mamma föll handlöst för en kille i Paris för tjugo år sedan och nåt sånt skulle hon aldrig göra. Klasskamraterna på juridiklinjen förlovar sig och köper bostadsrätter och är så ”himla romantiska” att Cassiopeja nästan spyr. Men så träffar hon Casper…
Ganska förutsägbar historia. Vad breven till Fuglesang har för värde har jag lite svårt att förstå. Boken som helhet är smårolig och bitvis igenkännande med ett språk som flyter på bra och känns ungt. Men mer är det inte.
2:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s