Measle Stubbs och vredesmunken

Measle 001

Measle Stubbs och vredesmunken av Ian Ogilvy, Bonnier Carlsen, 2005”

Denna recension hittade jag i boken och låter er ta del av den, recensenten är okänd.

”Jag har läst Measle Stubbs & vredesmunken av Ian Ogilvy

Den handlar om Measle en pojke på tio och ett halvf år.Han bor hos sin förmyndare Basil i ett obehagligt och smutsigt hus.Basil är den mäst vidriga typ du kan tänka dig.Det ända som är lite trevligt med huset är att det finns ett fantastisk modeljärnväg på vinden.Men Measle är absolut förbjuden att vara ensam där.Det är först den dag som Measle bli påkommen med att leka där uppe själv,som han förstår exakt hur Basil har byggt sin värld.Han har krympt riktiga människor! Och eftersom Basil hatar Measle så krymper han honom också!! Sen får vi följa Measle och hans nya vänner i deras kamp att bli stora och besegra Basil men dom får passa sig för det skräckinjagande varelsen i taket…sen får ni läsa rästen själv!
Jag tycker den är jätte bra! Jag jer den full pått!”

Bra va!? // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s