Izzy & gänget- Lata dagar

Izzy och gänget 001

Lata dagar- Izzy & gänget av Dogge Doggelito och Yoria Riviera, Bonnier Carlsen, 2011

Detta är andra boken om Izzy och gänget och nu är det starx sommalov. Va´ kul att chilla med gänget tänker Izzy, men då hon får höra planerna som de andra har blir hon grymt besviken. Alla utom hon och Rodde skall iväg och Rodde skall sommarjobba för att kunna köpa en cykel. Hon är själv hela sommaren, hur kul kommer det att bli? Izzy går en DJ-kurs för hon vill bli DJ som sin pappa och på vägen dit stöter hon på ”nörden” som flyttat in i området, inge´ slang kan han ännu…

Nörden visar sig vara en toppenkille och sommaren blir allt annat än trist.

Kul bok med fina bilder, roligt språk och mycket tro på sig själv. Förortssvenska är ett av begreppen som man skulle kunna kalla språket, i boken benämns det som slang och längst bak finns det en ordlista om man inte skulle förstå vad som menas.

Jag gillade denna!

Klar 3:a  // Maria Einarsson

De andra böckerna heter:

Izzy och gänget ( 1), 2011

Vänskapen växer (3), 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s