Endera dan

Endera dan 001

Endera dan av Birgitta Stribe, Kabusa Böcker, Pocket, 2012

Britt-Marie är satt i väntläge. Någon gång händer väl nått, tänker hon medan hon går till fotvården med sina fula fötter som mest troligt behöver opereras. Istället träffar hon på olika människor som tycker att hennes fötter är fantastiska, fula, men fantastiska och vill göra reportage om dem. Men inget blir liksom av, journalist som frilansar är hon, och hon vet att det gäller att vara ute i rätt tid, eller snarare att vara inne i rätt tid. Just nu funderar hon på att ta livet av sin fiktiva katt som hon skriver att hon har men då blir nog läsarna av den spalten inte så glada…hmmm. Det blev inte som Britt-Marie tänkte men på sätt och vis bra ändå.

Jag tycker nog boken var medioker…inget jag kommer att läsa igen eller varmt rekommendera, men en 2:a får den ändå.

// Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s