Lasarusfenomenet- Den 4:e parallellen

4 parallellen 001

Den 4:e parallellen- Lasarusfenomenet av Kjetil Johnsen, B Wahlströms, 2011
När 17-åriga Emma vaknar upp ur koman efter den bilolycka hon varit med om är inget sig likt. Gipasd och omlindad och mörbultad vaknar hon till sans men…är hon verkligen Emma och varför är lillebror så tyst? Minnen tycks komma och gå och ”Déja vu” blir delar av vardagen men är det verkligen Dèja vu? Hillary Clinton är president och inte Obama, farbror Harry verkar superunderlig och undvikande och bästisen Nina har ingen aning om vem hon är. Mystiken tätnar och vem skall Emma lita på?
Detta är en spännande ny thriller om att resa mellan tid och rum.
Klar 3:a
/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s