Rebirth- Manga

Rebirth 001

Rebirth 1-16 (17-26) av Woo, 2005-2008 ( 2009-2011)
Ja men det var då själve fan…att detta kunde vara något att läsa. Jag hittade en drös med serieböcker på secondhand och började läsa. Jag tror inte att jag läst serier sedan jag slutade läsa Agent X9 i början av 1990 talet. Nu är det Manga, dessutom med ursprung i Sydkorea.
Trots att jag började med del 6 blev jag liksom fast och har beställt de delar jag saknar för att komplettera de jag saknar av delarna 1-16.
Här är det återuppväckta vampyrer som är kompis med människor och odödliga fast det var inte riktigt så och tiden växlar mellan nutid och för 350 år sedan och mellan himmel och helvete. +13 står det på böckerna och jag tycker nog att de är i våldsammaste laget, särskillt under vampyrherretävlingen där alla medel är tillåtna, men jag blev fast, så fast att jag blev irriterad på att del 17-22 inte finns på svenska men kan läsas på engelska via länken nedan. Del 23-26 verkar inte ens finnas översatt från koreanska till engelska, suck.
Nåväl detta var en glädjande överraskning. Hoppas man får läsa slutet…
Stark 3:a för denna serie.
// Maria E

http://www.mangahere.com/manga/rebirth/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s