Allt du behöver veta

Allt du behöver veta 001

Allt du behövr veta av Calle Marthin, Bonnier Carlsen, 2006
Detta är andra boken av Calle Marthin som jag kommit i kontakt med på kort tid. Boken är uppbyggd på 6 stora kapitel där värden och människan tar upp halva boken, mjuka vetenskaper, hon rör sig, sammhällskunskap samt hemma och borta får dela på resten.

Under varke kapitel finns det en mängd med underrubriker som gör det lätt att hitta den kunskap man söker efter. Vad sägs om jämförelsen: om jorden var lika stor som en tennisboll…då skulle solen ha en diameter på 7,3 meter och månen 1,8 cm. Heimlich-manövern beskrivs likson hur man bandagerar stora sår, ger första hjälpen och rädda någon ur en vak. Grammatik och kända personer blandas med sjövett, brott och straff, idrott och etikett OCH MYCKET MYCKET MER.
Skaffa denna bok och ni har förströelse under lång tid och dessutom lär man sig något samtidigt.
Toppenbok
4:a / Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s