Delfiner och Pandor

Mina vilda vänner– Allt om Delfiner och Pandor, Richters, 2002

Här är två mysiga böcker för vetgiriga barn. ”Bli vän med de vilda djuren och upptäck deras fantastiska värld” står det på baksidan och vi får följa lejonen Leo och Linus, pandorna Pia och Palle och delfinerna Dan och Dennis i var sin bo där de guidar oss bland annat om hur de lever, vad de äter och vilka fiender de har.

Böckerna är små och lätta för barn att hålla i. Det är färgglada sidor,  blandat tecknat och fotograferat och fullspäckat med fakta, fakta som även vuxna kan ta del av då barnen kommer med frågor. 29 sidor/bok.

Följande böcker finns (vad jag sett): Delfiner, Pandor, Lejon, Elefanter, Leoparder, Kängurur och Schimpanser

Jättefin lite serie, 3:a

/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s