Gåtan Felicia Hill

Gåtan Felicia Hill av Elsie Petrén, B Wahlströms, 1012

Adrian har ingen aning om varför han är och kommer inte ihåg när han började vara klassens clown men han vet att sedan Felicia började i klassen vill han sluta. Men det är inte så lätt att hitta en annan roll, men han måste, för Felicias skull. Hon får reda på att han kan spela gitarr och vill lära sig. Adrian följer henne hem och han blir kär…

Men bara efter första veckan i nian försvinner Felicia och rektorn säger att hon är sjuk. Konstigt, tycker Adrian som tycker sig ana att Felicia smyger runt hans hus och bestämmer sig för att följa efter henne. Det hela slutar med en pistol i nacken och Felicia visar sig vara någon helt annan.

Spännande bok med infiltratörer, hemliga identiteter och en modig pojke. Adrians tid som colwn är förbi och han tar heller ingen skit från kompisarna utan står på sig.

3:a/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s