Doktor Proktors pruttpulver

Doktor Proktors pruttpulver av Jo Nesbø, Lilla Pirat förlaget, 2010

En ruskigt rolig berättelse, står det längst ner på boken…Jag vet inte riktigt, kanske skulle denna fungera som högläsning i år 3, kanske. Jag förstår inte alls. Lika lite som jag förstod berättelsen om spöket Milla. Inget är roligt i denna bok, snarare barnsligt och det är väl bra att en barnbok är barnslig men detta är inte bra, tycker jag.

Boken hade tjänat på att vara kortare och vassare, precis som pruttarna, men jag upplever den som seg och utdragen…den kommer aldrig liksom till skott.

Tyvärr blir det en 1:a

/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s