Midnatt

Midnatt av Ewa Christina Johansson, Hegas, 2012

Detta är en fristående fortsättning på Fullmåne och allt utspelar sig inom hemmets fyra väggar. Denna kväll när Lucas vaknar elva på natten är det något som inte stämmer, nåväl, jag tar ett glas mjölk och somnar om, tänker Lucas, men det blir inte så… Spännande och pirrig samtidigt som det nästan blir ett mysterium vart syrran är och varför. Och är hon en häxa? Lucas vet inte säkert men det är nog bäst att vara på god fot med henne i alla fall.

Korta meningar och bra typsnitt gör boken lättläst men inte för enkel. Rekommenderas från 9 år

3:a / Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s