Kärlek

Kärlek av Rachael Wing, Tiden, 2009

Holly eller serietjejen som hon också kallas gillar musikgruppen ”The Faeries” och ser fram emot att gå på midsommarfestivalen med bästa kompisen Winston eller Wes som han kallas. Men Holly är kär i Jonah, tror hon, och då Jonah visar lite intresse bjuder hon med honom på festivalen. Wes i sin tur blir kär i nya tjejen i klassen och vill ta med henne och allt med att vara bästisar blir väldigt jobbigt.

Tonårsromantik och kompisskap är inte alltid det lättaste. Boken är lätt att läsa och dialogen flyter på bra. Holly är en stor romantiker och observerar bra och hennes tankar är sanna och roliga och träffsäkra iakttagelser av eleverna i klass 10b

Jag tycker boken är ok, den får en 3:a

Rekommenderas 12-16 år

/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s