I dödsskuggans land

I dödskuggans land 001

I dödsskuggans land av Alden Bell, Mix förlag, 2012

Ännu en zombiebok. Ordet zombie används aldrig utan det är slempåsar och köttsäckar och mutanter som är de benämningar som finns. Temple är en flicka på 15 år som varit med om det mesta man kan tänka och då skall man tänka så otäckt man kan. Hon gör vad hon kan för att överleva i en värld som Gud glömt. Hon dödar en man som vill våldta henne och efter det blir hon jagad av mannens bror. På sin flykt får hon med sig en utvecklingsstörd man.

Jag blir inte imponerad, intet nytt under zombiehimlen. Att jämföra henne med Katniss i Hungerspelen gillar jag inte alls. Det som irriterar mig lite är att de kan ta hissen upp i en skyskrapa, finns det ström, jo, tydligen för någon har monterat upp ett elstängsel runt sin gård och det verkar finnas drivmedel också, däremot förvånar slutet mig och för det så blir det en

2:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s