Plats

Plats

Plats av Pija Lindenbaum, Norstedts, 2013

Jag blir inte klok på denna lilla bok. Plats…vad menas? Skall kvinnan ta mer plats, skall hon ge någon annan plats i sitt liv eller vill hon bestämma att någon skall vara på plats, eller allt? Osynlig och obekräftad hemma, ointressant och tagen för givet av sonen, ointresserad men påsatt på jobbet sticker hon och gömmer sig med en hund som hon blir påsatt av. Hunden dödar en lite jycke och kvinnan drar hem och kollapsar…allt är grönt och fint i naturen och visst smakar Trumpetsvamp bäst?

Jag blir inte klok på denna kvinna som vägrar kommunicera.

Lindenbaums barnböcker blir jag däremot klok på och fortsätter att läsa dem och mitt tips till författaren är att skippa vuxenböckerna med detaljrikedomen som skapar förvirring och satsa på barnböckerna.

Detta var trist- 1:a // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s