Yla i natten

Yla i natten 001

Yla i natten- andra boken om Syster Varg av Anette Skåhlberg och Katarina Dahlquist, Sagolikt bokförlag, 2011

Det är något med typsnittet, radavståndet eller själva pappret som stör mig och inte ger mig njutning till fullo. Sandra och hennes ”vargsyster” Tea går nu i samma klass och av sin pappa har de fått fina campingsaker att ha då de skall övernatta i skogen. Tea ratar allt, hon behöver inget extra. Jo, kanske en kexchoklad eller två. Vargarna har fått valpar men nu är de i fara, jägarna har grävt varggropar och skall ut på jakt. Hur grymma kan de bli? Tjejerna flyr ut i skogen för att rädda och hjälpa vargarna men jägarna är inte snälla och när Tea blir skadad hittar Sandra ett hus långt in i skogen som visar sig vara bebott.

En spännande bok som rekommenderas från 8 år.

Jag tror man kan vinna på att läsa böckerna i ordning. Första boken heter Syster Varg och tredje boken heter Vargar, vargar, vargar!

3:a, varken mer eller mindre

// Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s