Avund- Deluxe 3

Avund 001

Avund – Deluxe 3 av Anna Godbersen, B Wahlströms, 2010

Denna gång är det endast en månad vi får följa systrarna Elisabeth och Diana. Det äkta paret Schoonmaker, Penelope och Henry, Penelopes bror Grayson, Harrys kompis Teddy och förra jungfrun Lina. Penelope försöker på alla sätt att få Henry att gilla henne och med hjälp av sin bror skall hon få Diana på andra tankar. Elisabeth är givetvis med barn och skandalen lurar om hörnet. På en resa till Florida får alla en chans att vara otrogen ( så gott det nu går) och Lina kallas hem då hennes välgörare plötsligt dött. Lätt fånget lätt förgånget får hon erfara.

Snabba handling, korta kapitel och boken blir mer och mer likt ett filmmanus. Slutet öppnar för att det kommer fler delar, men inga på svenska ännu.

3:a, varken mer eller mindre / Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s