Warcraft-Legends

Warcraft 001

Warcraft- Legends volym 1-5 av bla Knaak, Jolley, Golden och Kawakami, Egmont Kärnan, 2008-2009
Denna ”mangaserie” baserar sig på gestalterna i World of Warcraft fantastiska värld. Jag själv vet inget om denna värld men jag tycker att dessa berättelser i serieform är ganska ok. I fyra av böckerna får vi följa Trag Highmountain i hans jakt på att bli levande, eller dö. För odöd vill han inte vara. I övrigt är det tre serier per bok med mer och mindre våld.
I de två första böckerna var det lite svårt att läsa viss text men det ändrades till bok tre och ändrades ännu en gång till bok fyra. Det enda jag tycker skiljer dessa serier från de serier jag läste när jag var ung är själva stilen (manga) och att otäckingarna är så djävulskt otäcka.
3:a blir det för denna serie.
/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s