Bara betydelsefulla dör

Varg G

Bara betydelsefulla dör av Varg Gyllander, Bra Böcker, 2010
Ännu en polisdeckare med en man och en kvinna i huvudrollen. Holtz och Levin blir indragna i ett mord på en ung(?) nynazist. Han verkar ha blivit mördad av någon med ett armborst. Levin blir duktigt osugen på att gräva mer i fallet då det visar sig att den mördade har varit dömd för barnmisshandel mot sitt nekande. Men gräva vidare måste hon. Holtz rotar på om armborstets funktioner och kommer i kontakt med en bågskytteklubb.
Vad skiljer denna bok från andra polisdeckare? Inte vet jag, man får det man betalar för…underhållning och spänning, men inget utöver det normala. Språket och upplägget är kanske inte lika bra som GW Perssons, men inte är det långt därifrån.
Denna bok var den andra i serien ocm Holtz och Levin.
3:a
/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s