Kär i Kärleken

Kär i kärleken av Lina Forss, Bonnier Carlsen, 2011

Djursholmtjejen Timotej, som har allt man kan önska sig, flyttar med sin mamma och hennes nya man till London. Där får hon egen våning i det fashionabla Chelsea. På dagarna går hon i skolan med flera andra svenska ”överklassbarn” och har många vänner som lyssnar.  Men en utmaning får Timmy att vända blicken mot en kille med udda look. Rotborsten, blir hans smeknamn. Rotborsten är hennes motsats och allt ser ut att gå i stöpet.

Jag kan inte säga att denna bok fängslade mig och jag hade svårt att identifiera mig med huvudpersonen ( från min egen skoltid på gymnasiet) och det var överlag för mycket suck och tårar över olycklig kärlek. Titeln förstod jag inte helt heller men kanske är det mindre smärtsamt att bara vara kär utan att det blir så mycket mer, kanske.

1:a ger jag denna bok / Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s