Den tredje cirkeln

Den tredje cirkeln 001

Den tredje cirkeln av Christopher Reich, Albert Bonnier förlag, 2011

”En suverän spionthrillerförfattare” säger Clive Cussler om Reich men jag tycker han var medioker. Detta är andra boken om Jonathan och Emma och denna bok börjar i London med ett mord och Jonathan kommer till London för att tala på en läkarkongress. Emma är också i London och de ges möjlighet att träffas. Jonathan blir mer och mer konfunderad på vem Emma egentligen är och vad hon gör och beslutar sig för att följa efter henne och hamnar då mitt i ett bombdåd orsakat av Emma. Nu blir boken dödstrist. Jonathan jagar Emma för att förstå, polisen jagar Emma för bombdådet och Emma som är mästare på att inte lämnar spår tänker inte bli fast, hon hade andra mål med bomben än att skada personerna i kortegen.

Handlingen hoppar mellan länder och olika ”hemliga” avdelningar och blir bara jättetrist, det var på gränsen att jag inte orkade läsa klart den. Som en dålig Da Vinci koden.

1:a blir det, hade väntat mig betydligt mer. // Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s