En natt ( Turk&Timotej)

En natt 001

Turk & Timotej -En Natt av Lina Forss och Niklas Krog, Bonnier Carlsen, 2012

Detta är en blandning av två författares huvudpersoner. Timotej af Lilja från bla Kär i kärleken och Turk från bla Turk & Ayla. I denna bok träffas dessa två olikheter på NK och råkar vara intresserad av samma röda halsduk. Turk skulle aldrig titta två gånger efter Timotej och Timotej skulle aldrig sökt kontakt med Turk om det inte varit för just denna röda halsduk och lite högmod.

En natt blir det, men vilken natt och bara historien om hur det kunde bli så är jättekul och smått fantastisk. Författarna har samarbetet på ett bra sätt och allt känns som om det skulle kunna hända(eller ha hänt). Det är många fördomar som får sig en törn från på bägge sidorna i denna story om ung, het kärlek.

Rekommenderas från 16 år.

Klar 3:a

/ Maria E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s