Live to win

Andreas Carlsson 001

Live to win ( låtarna som skrev mitt liv) av Andreas Carlsson, Norstedts, 2009
Varför skriver en kille som är född 1973 memoarer, typ? Den frågan ställer han oss läsare men vi får inget riktigt svar men jag kan känna att det kanske är tänkt som en uppmuntran till andra att göra likadant, leva sina drömmar. Andreas lotsar oss genom en barndom som inte alls är en gyllene väg och genom ungdomsår som alltiallo på hotell och många drömmar. Vad gör han med alla pengar han tjänar? Jo, han investerar dem i den buissness han kan bäst, sig själv!
Jag tycker boken var OK, lite för mycket kändisar, resor och låtar ( det är ju det som han jobbar med, jag vet) men den röda tråden finns där…och du väljer själv hur din framtid skall bli och glöm droger, droger är för losers, är det budskap som jag hittar.

3:a
/ Maria E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s